ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΜΠΙΣΚ

ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚ%u03BA%u03B1%u03C1%u03B1%u03C6%u03B9%u03B4%u03B5%u03C2%20%u03BC%u03B5%20%u03C0%u03B1%u03C0%u03B1%u03C1%u03B4%u03B5%u03BB%u03B5%u03C2.jpg


ΥΛΙΚΑ

400 γρ. παπαρδέλες ,6 καραβίδες καθαρισμένες 20 γρ. γκράπα τρούφας 2 μέτριες ντομάτες, αποφλοιωμένες και κομμένες σε όγδοα 2 γρ. βασιλικός ξερός 150 γρ. μπισκ 50 γρ. μαϊντανός ψιλοκομμένος ΕΚΤΕΛΕΣΗ

" Βράζουμε τις παπαρδέλες σε αλατισμένο νερό και τις σουρώνουμε. " Αλατοπιπερώνουμε τις καραβίδες και τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο. " Ετοιμάζουμε τη τομάτα κονφί: Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο ελαιόλαδο, τις ντομάτες, το βασιλικό, αλάτι, πιπέρι και ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 15 λεπτά. " Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις παπαρδέλες με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τη τομάτα, αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό. " Στο κέντρο κάθε πιάτου τοποθετούμε τις παπαρδέλες, γύρω βάζουμε τις καραβίδες και περιχύνουμε με την σάλτσα μπισκ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΙΣΚ

ΥΛΙΚΑ

1 καρότο λίγο σέλινο 1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 16 κεφάλια καραβίδας λίγη τομάτα κονκασέ 10 γρ. βούτυρο 20ml γκράπα τρούφας ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρουμε τα λαχανικά με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κεφάλια καραβίδας, σβήνουμε με γκράπα, προσθέτουμε λίγη τομάτα κονκασέ, 400ml νερό και αφήνουμε να βράσει για 30 λεπτά, μέχρι να μείνει το μισό μείγμα. Το περνάμε από σινουά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο.

GADGETS ΓΙΑ THN KOYZINA

bldzeating.jpgdalas.jpgfingerc01.jpgs%26p+set.jpgzingcuillere.jpgguneggfryers.jpgButter+in+Stick.jpgJapanese+Spaghetti+Invention.jpg

ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!

%u03BC%u03B5%u03B3%u03B1%u03BB%u03B9%u03C4%u03B5%u03C1%u03BF%20%u03BA%u03B1%u03C1%u03C0%u03BF%u03C5%u03B6%u03B9.jpgΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΣΤΕΙΑΤΟΡΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ

r.jpgq.jpge.jpgv.jpgq.jpggh.jpgt.jpgty.jpgd.jpgf.jpgg.jpgy.jpgw.jpga.jpg

ΝΤΕΚΟΡ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

16.jpg17.jpg19.jpg21.jpg22.jpg20.jpgyanis1.jpg3.jpg4.jpg6.jpg15.jpg

ΝΤΕΚΟΡ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

W23.jpg04.jpg35.jpg36.jpg39.jpg43.jpg5.jpg44.jpg50.jpg53.jpg0217363-R4-023-10a.jpg207813331_fb05f683b7.jpgwatermelon_carving_2.JPGwatermelonart00.jpg

alt alt alt